LAJMET E FUNDIT
Partitë politike sot e vazhdojnë fushatën zgjedhore

Partitë politike sot e vazhdojnë fushatën zgjedhore

Partitë politike sot e vazhdojnë fushatën për zgjedhjet e parakohshme parlamentare të caktuara për më 27 prill. Kandidatët për deputetë të BDI-së do të mbajnë miting dhe takime me qytetarët në Kumanovë. Partia Demokratike Shqiptare do të mbajë miting në Zhitosh. Koalicioni "Për një Maqedoni më të mirë" i kryesuar ...

BDI e fiton postin e kryetarit të Parlamentit

BDI e fiton postin e kryetarit të Parlamentit

BDI e fiton postin e kryetarit të Parlamentit të Maqedonisë në mandatin e ardhshëm të qeverisjes. Këtë informacion e ka publikuar “Libertas”, e cila shkruan se burime të BDI-së që dëshirojnë të mbeten anonimë e kanë vërtetuar një lajm të tillë. Sipas këtij funksionari të lartë të BDI-së, posti ...

Vazhdon fushata presidenciale dhe parlamentare

Vazhdon fushata presidenciale dhe parlamentare

Partitë politike sot e vazhdojnë fushatën për zgjedhjet e parakohshme parlamentare dhe për rrethin e dytë të zgjedhjeve presidenciale të caktuara për datën 27 prill. Kandidatët për deputetë të Bashkimit Demokratik për Integrim (BDI) do të mbajnë tubim në Resnjë dhe takime me qytetarë në Manastir. Partia Demokratike Shqiptare (PDSH) ...

Analizë: Zgjedhjet presidenciale, pesë vjet më parë dhe tani

Analizë: Zgjedhjet presidenciale, pesë vjet më parë dhe tani

Rrethi i parë i zgjedhjeve presidenciale rezulton me rritje votash tek dy partitë rivale maqedonase VMRO-DPMNE e LSDM në krahasim me zgjedhjet para pesë vitesh. Në rrethin e parë të zgjedhjeve presidenciale të mbajtur më 22 mars 2009, madje asnjëri nga kandidatët e atëhershëm nuk arriti shumicën absolute, ndërkaq që ...

MOST: Ngjyra, leximi i emrave me zë dhe “numërimi”, defektet e zgjedhjeve

MOST: Ngjyra, leximi i emrave me zë dhe “numërimi”, defektet e zgjedhjeve

Fakti që ngjyra e dukshme lehtë mund të fshihej ishte shkak për një numër të madh të reagimeve nga ana e opinionit dhe votuesve, ka vlerësuar Asociacioni qytetar MOST. Edhe në këto zgjedhje ishte e pranishme që në këshillat zgjedhor në zë të lexohen emrat e votuesve, edhe përkrah asaj ...

Partitë politike sot e vazhdojnë fushatën zgjedhore
Partitë politike sot e vazhdojnë fushatën për zgjedhjet e parakohshme parlamentare të caktuara për më 27 prill. Kandidatët për deputetë të BDI-së do të mbajnë miting dhe takime me qytetarët në Kumanovë. Partia Demokratike Shqiptare do të mbajë miting në Zhitosh. Koalicioni “Për një Maqedoni... 
BDI e fiton postin e kryetarit të Parlamentit
BDI e fiton postin e kryetarit të Parlamentit të Maqedonisë në mandatin e ardhshëm të qeverisjes. Këtë informacion e ka publikuar “Libertas”, e cila shkruan se burime të BDI-së që dëshirojnë të mbeten anonimë e kanë vërtetuar një lajm të tillë. Sipas këtij funksionari të lartë të BDI-së,... 
Vazhdon fushata presidenciale dhe parlamentare
Partitë politike sot e vazhdojnë fushatën për zgjedhjet e parakohshme parlamentare dhe për rrethin e dytë të zgjedhjeve presidenciale të caktuara për datën 27 prill. Kandidatët për deputetë të Bashkimit Demokratik për Integrim (BDI) do të mbajnë tubim në Resnjë dhe takime me qytetarë në Manastir.... 
Analizë: Zgjedhjet presidenciale, pesë vjet më parë dhe tani
Rrethi i parë i zgjedhjeve presidenciale rezulton me rritje votash tek dy partitë rivale maqedonase VMRO-DPMNE e LSDM në krahasim me zgjedhjet para pesë vitesh. Në rrethin e parë të zgjedhjeve presidenciale të mbajtur më 22 mars 2009, madje asnjëri nga kandidatët e atëhershëm nuk arriti shumicën absolute,... 
MOST: Ngjyra, leximi i emrave me zë dhe “numërimi”, defektet e zgjedhjeve
Fakti që ngjyra e dukshme lehtë mund të fshihej ishte shkak për një numër të madh të reagimeve nga ana e opinionit dhe votuesve, ka vlerësuar Asociacioni qytetar MOST. Edhe në këto zgjedhje ishte e pranishme që në këshillat zgjedhor në zë të lexohen emrat e votuesve, edhe përkrah asaj në trajnimet... 
OSBE dhe KPKE, varg vërejtjesh për zgjedhjet
Votim i organizuar në Shuto Orizare, raportim jo i balancuar dhe i njëanshëm i mediave, mosdallimi mes aktiviteteve partiake dhe shtetërore. Komisioni Shtetëror Zgjedhor (KSHZ) në përgjithësi ka funksionuar me efikasitet edhe pse disa anëtarë të saj kanë dhënë deklarata partiake. Radiodifuzioni publik... 
Thaçi: Më jepni një votë më shumë se Alia, ta çoj zvarrë Gruevskin
Partia Demokratike Shqiptare (PDSH) ka mbajtur tubimin e radhës në Tetovë para disa simpatizantëve të saj në lokalin “Lirak”. Lideri i kësaj partie, Menduh Thaçi në fjalimin e tij ka kërkuar edhe një votë më tepër se Ali Ahmeti për të tërhequr më pas siç tha ai zvarrë Gruevskin. Thaçi e ka... 
RDK: BDI krijoi klasën e të rinjëve parazit në administratë
Në takimin parazgjedhor me rininë e RDK-së në Gostivar u prezentua platforma zgjedhore nëpërmjet një analizë të mirëfillit të gjendjes së mjerueshme aktuale dhe mundësive për të rikthyer shpresën e humbur për rinin shqiptare. Para të pranishmive u mirëprit prezentimi mjaft elokuent i kandidatit për... 
Copyright © 2009 Tv2 | Televizion Gostivar. All rights reserved.
Tv2. Televizion Tv2 Gostivar