Klientela.com, një hap përpara për vendin dhe rajonin në sferën e shit-blerjes online

251

Klientela është platformë që synon të lidhë tregun dhe popujt Ballkanas, duke filluar nga Maqedonia, Kosova, Shqipëria dhe më gjërë, nga ky muaj do të jetë në dispozicion për të gjithë në vend, rajon dhe më gjërë, duke ju mundësuar një mënyrë tjetër të tregtisë Online.

Ndryshe nga ato që kemi parë deri tani, në Klientela.com shfrytëzuesit do të kenë mundësi të shesin produktet e tyre falas dhe të menaxhojnë në një mënyrë të avancuar, që përfshinë precizimin e mënyrave të pagesës dhe transportit, gjë që deri më tani nuk ka ekzistuar në vend dhe rajon.

Për afaristët e biznesit, Klientela.com ofron mjedis adekuat për zhvillimin e biznesit, duke iu mundësuar hapjen dhe menaxhimin e dyqanit elektronik (Online Shop), të cilin mund ta bëjnë publik për të gjithë klientët dhe të menaxhojnë me produktet e tyre në mënyrën më të lehtë të mundur.

Poashtu Klientela.com shfrytëzuesëve të vet ju jep hapsirë të madhe në aspektin e promovimit të produkteve të tyre me anë të kreditëve. Klientela.com shpërblen klientët të cilët do të regjistrohen deri më datë 15.05.2015 me nga 5000 kreditë falas, vlera e të cilëve është 100€.

Misioni i Klientela.com është që në një të ardhme shumë të afërt, të inkurajoj qytetarët e vendit dhe të rajonit që të fitojnë eksperiencën e munguar tek të blerit dhe shiturit online. Shërbimet e reja nuk do të mungojnë gjatë muajve në vijim përfshirë këtu edhe pagesat online.

www.klientela.com