Vrapcisht, Burri mbyti gruan me sëpatë

1143

Një burrë nga Vrapcishti mbrëmë pas mesnate e ka mbytur gruan me sëpatë, dhe më pas është paraqitur në polici.

Vrasja ka ndodhur në shtëpinë e tyre, kurse sipas informacioneve jozyrtare shkak janë raportet familjare të parregulluara.

I dyshuari për vrasje ndodhet në polici.