Fokus: Falsikimi i zgjedhjeve është bërë në Gostivar, Tetovë, Kumanovë, Çair dhe Kërçovë

420
?

Fokus, në numrin e sotëm tregon se ekziston një numër i madh prej 30.000 letra njoftimi falco që është alarmant për Maqedoninë. Dokumentet që i ka Fokus i ka dorëzar ministrit të ri të punëve të brendshme Oliver Spasovski.

Ajo që është më alarmante njofton Fokus se zgjedhjet në periudhën 2011, 2013 dhe 2014 janë manipuluara me anë të letër njoftimeve të përgaditura nga partitë në qeveri.

Fokus mëson se manipulimet më të mëdha nga partia shqiptare janë bërë në komunat me shumicë shqiptare edhe atë Gostivar, Tetovë, Çair dhe gjithashtu në Kërçovë dhe Kumanovë. Se si do të veproj Oliver Spasovski mbi këtij fenomeni do të shohim në të ardhmen. Më poshtë u sjellim artikullin e gazetës Fokus.

 

?
?
?
?
?
?
?
?