Semavat Seferi, lojëtar I klubit të futbollit FC Zurich, ka marrë ftesë nga Fededrata e Futbollit të Maqedonisë – skuadra U 18

1137

Semavat Seferi, lojëtar I klubit të futbollit FC Zurich, ka marrë ftesë nga Fededrata e Futbollit të Maqedonisë -skuadra U 18 , për ndeshjen miqësore që do të luajnë me skuadrën U18 të Hungarisë.

“Shfrytëzojmë nga rasti që t’ju informojmë se se skuadra nacionale U18 e Maqedonisë do të luajë një ndeshje ndërkombëtare miqësore kundër skuadrës nacionale U18 të Hungarisë më datë 24 dhe 26 nëntor -2015 në qendrën trajnuese Telki- në Budampest të Hungarisë.
32Me këtë rast, trajneri  I skudrës nacionale të Maqedonisë U18 -Jeton Nesimi, ju fton që  të bëheni pjesë e përgatitjeve tona për ndeshjet e rradhës” thuhet mes tjerash në ftesën që futbollistit  Seferi I është bërë nga Federata e Futbollit të Maqedonisë