Vetëhelmohet 28 vjeçarja nga Çegrani

1422

 

Mbrëmë rreth orës 20, në spitalin e përgjithshëm të Gostivarit është dërguar një 28 vjecare me inicialet M.A nga Cegrani , e cila paraprakisht është helmuar me 40 tableta të llojeve të ndryshme.

Pas ndihmës mjeksore që I është dhënë në spitalin e Gostivarit, dhe për shkak të seriozitetit të përkeqësimit shëndetësor, ajo është transferuar për në klinikat e Shkupit

Organet kompetente po hulumtojnë arsyet se përse 28 vjecarja ka vendosur dorë mbi jetën e saj.