DOBERDOLL: FLET BABAI I TE NDJERIT AJAN SALIU!

1244

Florim Saliu: Babai i te ndjerit Ajan Saliu flet per protalin/ gostivari24.com per ngjarjen e fundit qe ndodhi ne fshatin Doberdoll, Babai thote se djaloshin e mori ZOTI dhe faj per kete ndodhi nuk ka askush, ai kerkon nga Rjetet Sociale dhe Nga Mediat e vendit qe te mos bejne shpekulime rreth fatkeqsise dhe te luajne me ndjenjat e Familjareve.

Florim Saliu nuk ka dhene asnje deklarat per asnje Medium Shqiptar apo Maqedonas dhe flet konkretisht me Stafin e Portalit gostivari24.com.

Familja Saliji theret deri tek Mediumet e gjera Vendase qe te mos meren me kete fatkeqesi, ku rjetet Sociale apo Mediat mundohen qe ta bejne Lajm ekskluziv.

Une i fale te gjitha dhe ju nuk keni pse te mereni me kete ndodhi thote Babai dhe Familjaret