Arben Labënishti edhe zyrtarisht do të jetë pjesë e Lëvizjes BESA.

Kryetari i BESËS, Bilall Kasami tha se kjo lëvizje po bën koalicion me shqiptarët dhe këtë po e dëshmojnë shumë qytetarë dhe intelektual që po i bashkohet BESËS.

“Nëse deri dje shqiptarët thoshin se nuk kemi alternativë prej sot qytetarët kanë një alternativë të shëndoshë që e ofron Lëvizja BESA”, tha Kasami.