Asaf Ademi ish ambassador i BDI-së në Danimark,perkrah publikisht dorheqjen e sekretarit të pergjithshëm të FRBDI Gazmend Sejfuli

3120

Asaf Ademi ish ambassador i R.M nga radhët e BDI-së në Danimark,perkrah publikisht dorheqjen e sekretarit të pergjithshëm të FRBDI Gazmend Sejfuli, ku nder tjerash ai nuk nguron edhe publikisht të mbeshtet revolltën e antarve të kryesis së BDI-së në Gostivar.

Nëpostimin  e tij në FaceBook  shkruan:

Turpi qofte mbi te gjithe ata qe me ‘aklamacion’ pranuan nje vendim antistatutar.

Gazmend Sejfuli vetem ngrit nje ceshtje qe duhet diskutuar gjere ne menyre te shtruar ne te gjitha organet partiake.

Vendimi i mbremshem i deges se Gostivarit qe te propozon ne menyre ‘unanime’ vetem nje kandidat eshte ne kundershtim te hapur me statutin dhe frymen demokratike qe ka ekzistuar mbrenda strukturave partiake.

 

Ditë më pare sekretari I perdhithshëm I FRBDI Gazmend Sejfuli I cili dha dorheqje nga posti i tij ku në FaceBook postoj:

Të nderuar shokë miq bashkëpartiakë të mi
Ju informoj se:

Pas konsultimeve me shumë shokë e miq dhe antarë të Partisë, Un Gazmend Sejfuli Sekretar i përgjithshëm i Forumit Rinorë ,anëtar i kuvendit të degës së BDI-së në Gostivar, Kryetarë i këshillit vendorë lagja Beg, e informoj Kryesisë e degës së Gostivarit dhe të gjithë anëtarët e BDI-së se prej sot 21.01.2017 pas 15 viteve aktiv në politikë dhe pa asnjë humbje në këshillin ku veproj, jap dorëheqje prej të gjitha organeve të PARTIS. Edhe pse arsyet janë të shumta un ja lë anëtarësisë dhe kohës që ta dëshmojnë pse jap dorëheqje, unë e deshta një BDI demokratike ku miren parasysh vlerat e të gjithe neve. Andaj Për mua nuk qenka politika. Sepse nuk mund të bëhem shumfytyrësh për interesa personale, gjithomnë interesin e pergjithshëm e kam vënë në rend të parë.
Ngelem në rrugën e qëllimeve dhe idealeve te drejta dhe te sinqerta te shokëve të mi.

Ju deshiroj suksese

Me respekt Gazmend Sejfuli
Sekretar i pergjithshëm i Forumit Rinor
Kryetar i këshillit vendor lagja Beg

21.01.2017 
Gostivar