APEL PËR NDIHMË

  5383

  Të nderuar bashk’vendas, qytetar, njerëz me zemër të madhe dhe shpirt human, sot po ju drejtohemi publikisht dhe me një kërkes deri te gjith ju që do ti shikoni këto foto më poshtë, jan shum të dhimbshme por nevojitet dora jonë bamirse që me të vërtetë ti ndihmojmë kësaj familje dhe vajze të mrekullueshme që sa më parë të marën veten e tyre, sepse fatkeqësia që i goditi ishte e pamëshirshme. Më datë 13.05.2017 (e shtunë) goditi zjarri i fuqishëm ku dogji shtëpinë e bashkvendasit tanë z.Amir Isejni, baba i tre fëmijëve të mrekullueshëm ku nga fatkeqësia pasojat ishin të mëdha dhe mbet e dëmtuar vajza më e vogël pesë vjeçare ku nga zjarri plagët ishin shum të mëdha ku ju ka djeg lekura dhe i jan dëmtuar veshkët, dhe tash momentalisht po mjekohet në klinikat e shkupit dhe ka nevojë për ndihmën tonë që sa më parë të bëhet intervenim për shërimin e kësaj engjëlli të vogël, gjendja ekonomike e bashkvendasit tonë është shumë e veshtirë dhe ka nevojë për ndihmën tonë, të gjith ju që do të kontriboni dhe që e ndjeni dhimbjen e kësaj fëmije dhe familje të cilat i kan drejtuar sytë nga dora bamirëse Allahu xh.sh ju shpërbleft me gjitha të mirat e kësaj bote dhe botës tjetër.


  Të dhënat e xhirollogarisë ku mund të kontriboni të gjith ju qoft mbrenda dhe nga jasht shtetit

  VALUTA NË DENAR
  FATMIR SULEJMANI
  Numri i xhirollagarisë:200003168992708
  ID:2919035

  VALUTA NË EURO
  FATMIR SULEJMANI
  Numri i xhirollogarisë:MK07200003169070211
  ID:2919035

  Personi përgjegjës:
  Fatmir SULEJMANI
  Nr.kontakti 071 770 698