Qytetarët të cilët vitin e kaluar kanë realizuar të ardhura të tjera shtesë përskaj rrogës, pensionit, veprimtarisë bujqësore ose ndonjë aktiviteti tjetër të pavarur,...

Në moshën 61 vjeçare, pas një sëmundje prej 3 muajsh, ka ndërruar jetë mjeku nga Gostivari, Liman Sulejmani. Ai ka ndërruar jetë sot në...

Policia mbrëmë ka arrestuar Fadil Arsllanin të dyshuarin e parë në aksionin “Cekani”. Informacioni është bërë i ditur nga portali Press 24 që bazohet...

05.02.2015 - Rilindja Demokratikë Kombëtare vazhdon me takimet me diplomat të huaj në vend. Kryetari i RDK-së Vesel Memedi, i shoqëruar nga Shpat Iseini përfaqësues...

Nga sindikata rajonale e Arsimit, Shkencës dhe Kulturës në Gostivar, u prononcuan rreth marrëveshjes së arritur mes ministrit të Arsimit dhe Shkencës Abdilaqim Ademit...

Ka qenë 48 vjeçarja me inicialet H.A nga fshati Forinë që ka denoncuar bashkëshortin e saj për dhunë fizike të ushtruar ndaj saj. Ajo...