Shoqata e gazetarëve të Maqedonisë (SHGM) ashpër dënon kërcënimet për ndjekje penale të gazetarëve nga Prokuroria e përgjithshme për ndjekjen e krimit të organizuar...

Pas kumtesës nga MASH-i dhe SASHK-u, se greva në arsimin fillor dhe të mesëm ndërpritet dhe se me datë 04.02.2015 fillon procesi i rregullt...

Një ortek i borës, gurëve dhe dheut sot në mëngjes në orën 9:40 ka rënë në aksin e rrugës rajonale Dibër ­ Hanet e...

Ministria e Arsimit dhe Shkencës (MASH) dhe Sindikata e Arsimit, Shkencës dhe Kulturës (SASHK), pas negociatave intensive disaditëshe, arritën marrëveshje të pranueshme nga të...

03.02.2015 - Rilindja Demokratike Kombëtare vazhdon me takimet me diplomatët e huaj në vend. Kryetari i Vesel Memedi, sëbashku me Sekretarin e partisë Zenun...

Aferat e fundit në Maqedoni pritet të shkaktojn tronditje të madhe në udhëheqësin më të lartë shtetërore shkruan e përditshmja Fokus.Sipas burime nga diplomat...