Nga Stacioni Policor në Gostivar, kanë bërë me dije se është arritur të zbulohet një grup grabitësish të dyshuar për grabitje serike në regjionin...

 Një banor i fshatit Skudrinjë nga Komuna e Mavrovë – Rostushës, të dielën në orët e mbrëmjes është sulmuar fizikisht nga disa persona të...

Stuhia e madhe me rreshje të shiut, dëborës dhe stuhisë së fuqishme që kaploi gjatë fundjavës, shkaktoi ndërprerje në furnizim me energji elektrike në...

Në kuadër të Projektit të USAID-it për Zgjerim të Bizneseve të Vogla, kryetari i Komunës së Gostivarit, Nevzat Bejta si dhe drejtori i projektit,...

Shkruan: Ismet Krosi Jeta dhe historia e shqiptarëve sa është e dhimbshme aq është edhe krenare. Që nga kohërat më të hershme e deri më...