Kujt i konvenon kjo përçarje ndërmjet shqiptarëve?! A është e porositur kjo dhe prej kujt?! Dua të deklaroj publikisht se Aleanca për Shqiptarët dje nuk ka...

Shkup, 16 dhjetor - Komisioni Shtetëror për Zgjedhje ka vendosur që të rivotohet në qendrën e votimit numër 0396/1 në Gostivar, njësia zgjedhore numër...

Raportet politike në Republikën e Maqedonisë janë shndërruar në turbulenca të tilla që njeriu nuk mund t`ia gjej fillin. Ku është fillimi dhe ku...

Me 11 dhjetor të vitit 2016 në Maqedoni do të mbahen zgjedhjet e parakohshme parlamentare që janë rezultat i një krize të thellë politike,...

THEMELOHET SHOQATA “MIQTË E FEDERATËS VATRA” Në ambientet e shkollës Wilson në Tetovë, përfaqësues të njërës nga organizatat e para shqiptare me rëndësi historike në...

Arben Labënishti edhe zyrtarisht do të jetë pjesë e Lëvizjes BESA. Kryetari i BESËS, Bilall Kasami tha se kjo lëvizje po bën koalicion me shqiptarët...