01.11.2016 - Në vazhdën e ristrukturimeve të mbrendëshme partiake në kuadër të Rilindjes Demokratike Kombëtare, si parapërgatitje për mbajtjen e Kongresit të dytë partiak,...

Delvina KËRLUKU HALIL SNOPÇE është lindur në Gostivar, ku ka kryer shkollën fillore dhe të mesme. Fakultetin e Matematikës e ka kryer në "Shën Kirili...

Cyrih, me 29 Tetor 2016 Edhe pse pritej të jetë një luftë jo e lehtë për KikBoksierin gostivaras në Zvicër, Sazan Kimbo Memedi, megjithatë me...

Në vazhdën e përgatitjeve për organizimin e Kongresit të dytë të RDK-së, vijon rekonstruimi i mbrendshëm partiak ku me unanimitet të plotë nga ana...

Çmimet me pakicë të benzinës dhe naftës mbetën të pandryshuara edhe për 14 ditët në vijim. Kështu vendosi sot Komisioni Rregullator për Energjetikë. Benzina EUROSUPER...

Tentimi për ti dhënë masovitet tubimeve publike përmes keqpërdorimit të administratës publike është akt jo human, jo politik dhe jo etik. Megjithëse BDI lëvdohet...